Un mesaj incongruent

Unul dintre utilizatorii fideli ai acestui site mi-a trimis recent materiale referitoare la ansamblul de panouri publicitare amplasat pe Str. Alexandru Constantinescu la intersectia cu Str. Cpt. Av. Nicolae Drossu (localizare). Trecand prin zona, Razvan V. a fost la un pas de accident din cauza vizibilitatii reduse. Dorind ca situatia sa fie remediata, acesta a incercat sa surprinda modurile in care respectiva reclama pune in pericol participantii la trafic.

Observarea pietonilor de catre conducatorii de autovehicule care circula pe Str. Alexandru Constantinescu dinspre Bd. Marasti este sever ingreunata.

Sensul de mers catre Bd. Ion Mihalache
2
Imagine prelucrata – material original trimis de Razvan V.

Lipsa vizibilitatii face dificila asigurarea conducatorilor de autovehicule care se apropie dinspre Bd. Ion Mihalache si doresc sa vireze la stanga sau care traverseaza Str. Alexandru Constantinescu circuland pe Str. Cpt. Av. Nicolae Drossu, fiind usor ca un motociclist sa nu fie observat la timp. Totodata, panoul referitor la copii si la limita de viteza este mascat.

Privind in directia Bd. Marasti
1
Imagine prelucrata – material original trimis de Razvan V.

Reclama apartine unui partid politic si promoveaza un mesaj pozitiv pentru Romania. Totusi, cel putin una dintre valorile prezentate nu este in concordanta cu modul in care aceasta a fost amplasata. Am preferat sa o cenzurez deoarece nu cred ca cineva care isi doreste cu adevarat binele romanilor ar alege cu buna stiinta sa ii puna pe acestia in pericol (copiii, pietonii si conducatorii de autovehicule care trec prin zona). In afara de autoritati, urmeaza sa contactez respectivul partid politic pentru a obtine un punct de vedere oficial, existand posibilitatea ca aceasta greseala sa apartina unei agentii de publicitate.

Razvan, iti multumesc pentru spiritul civic de care ai dat dovada!Conecteaza-te pe Facebook sau urmareste-ma pe Twitter!


2 păreri la “Un mesaj incongruent

  1. Alex Stanciu

    pana la urma nu conteaza ce scrie pe panou, mai important ar fi sa fie inlaturat cat mai repede si schimbat cu unul mai mic sau poate chiar deloc! din imagini este foarte clar ca acolo nu este vizibilitate suficienta.

Comentariile nu sunt permise.