Traseul de cicloturism Ciocanesti – Dambovita

Primul traseu din Centura CICLOturistica Bucuresti, un proiect deosebit destinat iubitorilor de biciclete si de natura, va fi inaugurat sambata, 20 aprilie 2013. Conform organizatorilor, acesta se intinde pe o distanta de 25 km si poate fi parcurs in aproximativ 2 – 3 ore. In timpul acestei plimbari lejere participantii pot lua contact cu apicultorii si producatorii de legume din zona. De asemenea, in spatiul pentru picnic vor putea fi degustate produsele proaspete oferite de producatorii locali.

Traseul poate fi parcurs intre orele 10 si 18, punctul de plecare fiind Caminul Cultural Ciocanesti. Acesta trece prin localitatile Decindea, Urziceanca, Vizuresti, Cretu si Ciocanesti. Totodata, traseul strabate padurea Ciocanesti si pe anumite portiuni urmeaza cursul raului Colentina. De-abia astept sa ma bucur de peisajele pitoresti din zona…

Din cate am auzit, la acest eveniment va participa Mihai George, unul dintre cei mai mari mentalisti din Romania. Acesta va urca pe scena pentru o scurta demonstratie a abilitatilor sale, dupa care va porni pe traseu legat la ochi.

Mai multe detalii despre acest proiect (harta, informatii utile si altele) puteti gasi aici.

Felicitari organizatorilor si spor la pedalat!

Vrei sa vezi si alte articole din categoria Evenimente?Conecteaza-te pe Facebook sau urmareste-ma pe Twitter!