Marcaj trecere pentru pietoni – Str. Gen. H. M. Berthelot

Problema:
Pe Str. Gen. H. M. Berthelot (dupa intersectia cu Str. Luterana, in dreptul Cathedral Plaza) este prezent marcajul trecere pentru pietoni evidentiat cu rosu in urmatoarea imagine. Acesta nu este insotit de indicatoarele aferente. In imediata apropiere (la aproximativ 15 metri, mergand catre intersectia cu Str. Gen. Constantin Budisteanu) se afla o trecere pentru pietoni semnalizata inclusiv prin indicator rutier.

Situatia curenta poate crea confuzie, participantii la trafic (mai ales pietonii) fiind pusi in pericol. Acest lucru poate fi observat cu usurinta analizand comportamentul conducatorilor de autovehicule care se deplaseaza prin zona. Unii opresc pentru a permite pietonilor sa traverseze, iar altii nu. Dat fiind ca circulatia se desfasoara pe doua benzi, gradul de risc este ridicat. Astfel, daca trecerea pentru pietoni a fost desfiintata, marcajul ar trebui sters sau ar trebui instalate indicatoare care sa anunte acest fapt. In caz contrar, aceasta ar trebui semnalizata corespunzator.

Privind catre Str. Gen. Constantin Budisteanu
IMG_20130516_134528

Localizare:

Vizualizare hartă mărită

Alta situatie din zona:
Semafor defect – Str. Stirbei Voda

Constatare la fata locului efectuata in urma sugestiei primite de la Vlad Cananau - afla mai multe despre programul Constatarea meaConecteaza-te pe Facebook sau urmareste-ma pe Twitter!