Lucrurile incep sa se miste…

Azi noapte, in timp ce ma plimbam prin Bucuresti, am avut parte de o surpriza placuta. Mergand pe Str. Viitorului si ajungand la intersectia cu Str. Fainari, am constatat ca indicatorul trecere pentru pietoni adresat conducatorilor de autovehicule care circula inspre Sos. Stefan cel Mare a fost instalat. Din ziua in care am trimis sesizarea cu privire la lipsa acestuia am inceput sa urmaresc zona pentru a observa cum va fi tratata situatia. Din fericire, se pare ca autoritatile au reactionat pozitiv.

Trecere pentru pietoni – Str. Viitorului

Inainte
IMG_20130219_171831

Dupa
IMG_20130316_000113

Important
Va rog sa va mobilizati si sa semnalati organelor competente neregulile pe care le surprindeti, mai ales acum cand exista o confirmare ca lucrurile incep sa se miste in directia potrivita. Daca din diferite motive alegeti sa nu faceti acest lucru, puteti totusi adauga situatiile intalnite in noua sectiune intitulata Constatarea mea.Conecteaza-te pe Facebook sau urmareste-ma pe Twitter!


4 păreri la “Lucrurile incep sa se miste…

 1. axbig / xp

  Da, intr-adevar, se pare ca incep sa se miste. Totusi, ar fi fost mult mai util daca s-ar autosesiza, presupunand ca se fac controale de rutina.

  1. Victor Adir Autor articol

   Ar fi bine sa existe un departament de control care sa faca verificari periodice. Totusi, chiar si in lipsa acestuia, cred ca s-ar putea obtine rezultate considerabile prin implicarea fortelor de ordine aflate in patrulare.

 2. Victor Adir Autor articol

  Sa speram ca o sa se rezolve cat mai multe, cat mai repede.

Comentariile nu sunt permise.